Saturday, 7 December 2013

New Life

Assalamualaikum & Hi everyone! (: 

So now I will tell you all about my new life . Aku bersyukur sangat sebab masih diberi peluang untuk berubah . Emm mungkin belum berubah sepenuhnya . Tapi sekarang aku sangat-sangat-sangat suka dengan kehidupan aku sekarang sebab kalau nak dibandingkan dengan kehidupan aku yang dulu , hmm okay malas nak ingat or pikir lagi . Biarlah semua tu berlalu . Aku nak berubah . Aku cuba setiap hari walaupun ianya kadang-kadang amat susah untuk dilakukan .


Aku bersyukur sangat-sangat sebab masih mempunyai family & kawan-kawan yang sudi membimbing and bagi nasihat yang berguna kepada aku . Mereka semua lah yang dah banyak ubah diri aku menjadi yang lebih baik especially akak aku yang sulung . Dia banyak mengubah aku . Selalu bagi aku nasihat . Selalu tegur aku bila aku buat salah . Dia sorang je la yang tahu bila aku tengah sedih . 

Now I realize my smile is more meaningful than before because sometimes I began to wonder about the nature of a smile . I knew what people said about the eyes, that they were the windows to the soul . What about a smile? I noticed when you smiled at someone, you couldn't really see yourself smile unless you saw your smile returned to you on someone else's face. I began to think of all the unforgettable smiles in my life . I just close my eyes & waited for the smiles that popped up in my mind . So this is my new colour . I have Allah S.W.T . I have my family . I have my health. I have my freedom & I have my friends ♡ . There is so much to be thankful for . Alhamdulillah .

No comments:

Post a Comment